Over Magnifeet

De kracht van Eve’s Drops!

Schoenen! Onmisbaar, of je nu gaat shoppen, sporten, stappen of werken. Als direct gevolg van wrijving van je voet in je schoen kunnen blaren, ontstekingen, knellende, warme en geïrriteerde voeten ontstaan.

 

Ontstaan Magnifeet:
De eeuwige strijd met schoenen! Door wrijving van mijn voeten in mijn schoenen kreeg ik de ene na de andere ontsteking aan de zijkant van mijn voeten. Op de markt gezocht naar alle mogelijke oplossingen. Van alles geprobeerd van ontstekingsremmers, verdovende sprays, haarolie, een schoenmaat groter en ga zo maar door. Helaas hielpen deze producten/oplossingen niet of maar tijdelijk.
 
Na eigen ervaring en marktonderzoek is het idee ontstaan voor het ontwikkelen van een eigen product. De oplossing bij wrijving!
Vanuit dit punt zijn wij met een specialistisch team van Delarange Cosmetics B.V. gaan starten met de ontwikkeling van Magnifeet, een eindproduct met meerwaarde. Met heel veel geduld en met behulp van hun brede testmogelijkheden hebben wij een goed beeld van de stabiliteit van ons product verkregen.
 
Tijdens het hele traject zijn de procedures nauwgezet gevolgd om een blijvend kwaliteitsniveau te garanderen. Wetgeving vormt binnen de afdeling Research en Development een belangrijk aspect. De afdeling Regulatory Affairs staat borg voor de implementatie van de geldende eisen en richtlijnen.
Delarange Cosmetics B.V. is internationaal georiënteerd en hun afzetgebied bestrijkt grote delen van Europa.
 
Delarange Cosmetics B.V. mag niets maken wat de gezondheid van de mens kan beïnvloeden. Hier zijn wetten voor. Natuurlijk zijn er altijd nieuwe inzichten door de jaren heen, maar daar wordt de wet altijd op aangepast. En zo ook eventuele formules van producten. Cosmetica komt niet verder dan de huid en niet in de bloedbaan dus is veilig. Magnifeet kan gebruikt worden op een beschadigde opperhuid, maar niet op een open wond. Magnifeet maakt gebruik van duurzame, biologisch afbreekbare verpakkingen.
 
Waarom Magnifeet:
Magnifeet: de oplossing bij wrijving. We weten allemaal dat gladgepolijste oppervlakte minder wrijving geven dan ruwe. Bij wrijving worden de zenuwuiteinden continue geprikkeld. Twee oppervlakken schuiven langs elkaar heen, terwijl ze tegen elkaar aangedrukt worden. Hierdoor ontstaat weerstand. De huid gaat in een verdedigingsmechanisme, dit kan leiden tot blaren, een opzette, warme, geïrriteerde, pijnlijke huid, ontstekingen, een andere lichaamshouding en energieverlies.
 
De unieke samenstelling van de gepatenteerde antifriction gel is precies zo ontwikkelt om een beschermende en verzachtende laag op de kwetsbare huid achter te laten, waardoor er geen vocht kan verdampen. Op die manier blijft de huid gehydrateerd waardoor de soepelheid verbetert en de zenuwuiteinde niet continue geprikkeld worden. Het product laat zich makkelijk verdelen over de huid. Je hebt hierdoor een kleine dosering nodig. Het trekt niet in de huid en door de unieke samenstelling behoudt het zijn werking.
icon-magnifeet-logo-di

Volg ons!

 

 

Magnifeet geeft een comfortabel gevoel en zorgt ervoor dat jij je favoriete schoenen de hele dag aan kan houden.

Step into succes with Magnifeet!

magnifeet-logo