Een kast vol ongedragen schoenen

Heb je net je schoenen ingelopen zijn ze alweer uit de mode. Hoeveel schoenen heb jij in je kast staan die nog als nieuw zijn? Misschien één of twee keer gedragen, omdat ze niet lekker zaten, te snel gekocht, of omdat je ze gewoon heel graag wilde hebben. 

 

Je gaat ze natuurlijk niet weggooien, dus laat je ze maar staan weg te stoffen in je kast. En dan komt het moment: Je hebt een speciale gelegenheid en daar hoort natuurlijk een nieuwe outfit met bijpassende schoenen bij. Je staat te staren naar al je schoenen in de kast en vervolgens mopper je dat je echt geen schoen hebt om bij je outfit aan te trekken. Deze schoen zit niet lekker, deze schoen is te smal, deze hak is te hoog. Voor je partner is het een groot raadsel. Hoezo niets om aan te trekken? Je hele kast staat vol met schoenen die je bijna nooit hebt gedragen! Hij heeft gelijk, maar je ziet het echt niet zitten om jouw arme voeten weer in die te kleine of te smalle schoenen te wurmen en er dan ook nog de hele dag op te moeten lopen!

 

Die schoenen waar je toen zo blij mee was, geven nu een heel ander gevoel en vallen niet meer onder de categorie ‘mooi, sterk, sexy, vrouwelijk’, maar onder de categorie ‘pijnlijk, irritant, onmogelijk’. Ja, er zit niets anders op. Je gaat weer op jacht naar de perfecte schoen. Eenmaal geslaagd kom je er al snel achter dat je weer dezelfde fout hebt gemaakt. Waarom doen we dit ons zelf toch aan? Bij het passen zitten ze al te strak, toch overwint de schoonheid van de schoen het van de pijn.

 

Je overtuigt jezelf dat het deze keer vast beter gaat. Ja, op deze schoen kan je goed lopen en hou je het wel de hele tijd vol. Maar nee, in plaats van te genieten denk je alleen maar aan dat ene moment, het moment waarop je je schoenen weer kan uitdoen. Het magische gevoel ebt langzaam weg en ook deze schoen belandt bij de rest van je ongedragen schoenen in de kast.

 

Hoe kan dit? Hoezo trap ik er elke keer weer in? Het is die schoen die ons dat gevoel geeft op en top vrouw te zijn en daar hebben we heel wat voor over. Door dat gevoel kies je ervoor om toch iedere keer weer die strijd aan te gaan.

 

Maar dit alles is nu verleden tijd!

Met Eve’s Drops voelen je ‘nieuwe’ hakken aan alsof je je favoriete sneakers draagt.

 

8 reacties

 1. Jennifer op september 9, 2020 om 7:58 pm

  Onwijs blij met deze serum olie.
  Ik sta de gedurende dag op mijn voeten als Personal Trainer en groepswerker.
  Van nature heb ik zeer droge voeten, Met deze serum Minimaliseert het steeds meer.

  Echt een aanrader voor mensen die diverse soorten schoenen dragen zowel mannen als vrouwen!

  Plus het is op natuurlijke basis gemaakt !

  • Grietje op oktober 19, 2020 om 7:32 pm

   Ontzettend blij met dit product, geen pijnlijke tenen meer!

 2. Fabienne op september 11, 2020 om 8:38 pm

  Wat een geweldig product!

  Ik gebruik Eve Drops nu iets langer dan een week, omdat ik gevoelige voeten heb. Elke schoen deed zeer of dit nou loafers of pumps waren.

  Dankzij Eve Drops heb ik totaal geen last meer van zere voeten en kan ik eindelijk weer elke schoen dragen die ik wil. Het legt een soort bescherm laagje over je voeten die heel comfortabel aanvoelt. Ik raad dit product echt aan!

 3. William Storch op september 16, 2020 om 12:43 pm

  Wat een TOP product in m’n schoenen en jaaaa, zelfs in mijn slippers!!!

  William

 4. Anja op oktober 27, 2020 om 4:15 pm

  Een absolute aanrader voor een ieder die moeilijke voeten heeft en de hele dag moet staan…..

  Ik was eerst toch wel een beetje sceptisch, maar heb het nu al meerdere keren gebruikt en echt, na een hele dag werken, heb ik absoluut geen moeie voeten en of pijnlijke voeten meer. Ik heb in beide voeten artrose, menig medicijn al gebruikt, wat voor alles wel wat doet, behalve mijn voeten. Eef en Patrick, super bedankt voor het ontwikkelen van dit mooie product, ik ben fan!

  Liefs Anja

  • Birte op september 17, 2021 om 2:53 pm

   Na een gebroken voet en altijd pijn heb ik echt het wondermiddel gevonden. Hele dagen op nieuwe laarzen met hak lopen door Parijs of een avondje rondrennen op hakken, het kan gewoon weer. Ik vertel het aan iedereen die het horen wil en er is niemand die het niks vindt. Ik ben echt zielsgelukkig want kan eindelijk al mijn toffe en vrouwelijke schoenen weer aan. Thanks ❤️

 5. Birte op september 17, 2021 om 2:53 pm

  Na een gebroken voet en altijd pijn heb ik echt het wondermiddel gevonden. Hele dagen op nieuwe laarzen met hak lopen door Parijs of een avondje rondrennen op hakken, het kan gewoon weer. Ik vertel het aan iedereen die het horen wil en er is niemand die het niks vindt. Ik ben echt zielsgelukkig want kan eindelijk al mijn toffe en vrouwelijke schoenen weer aan. Thanks ❤️

 6. Esther van Berkel op mei 15, 2022 om 6:30 pm

  Elk seizoen zie ik op tegen de blaren op mijn voeten als ik voor het eerst weer op teenslippers ga wandelen.
  In het verleden van alles geprobeerd. Pleisters en de wel bekende merken. Nooit een oplossing gevonden tot vandaag.
  Magnifeet werkt echt! Halleluja.
  Voor het eerst een wandeling kunnen maken op mijn slippers zonder blaren te krijgen.

Laat een reactie achter